Uvjeti kupnje

Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (NN 79/07, 125/07, 79/09, 89/09, 133/ 09, 78/12 i 56/13), glava VII. – Ugovor sklopljen na daljinu, od članka 36. do članka 55.1.

Opći uvjeti

TRGOVAC

Trgovac je Fast food Mary koji posluje na internetskoj stranici www.fastfoodmary.com

KUPAC

Kupac robe je posjetitelj web shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu i pošalje narudžbu trgovcu, plati ga pouzećem.

Slike i opisi

Slike i opisi pojedinih proizvoda dobiveni i/ili potvrđeni su od proizvođača i ne moraju nužno biti identični. Djelatnici shopa www.fastfoodmary.com nastoje što točnije navesti karakteristike proizvoda. Zadržavamo pravo pogreške u opisu i slikama proizvoda.

Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u danu kojem je izrađena narudžba te ako je ista plaćena po zaprimljenoj ponudi do kraja dana. Naknadne ponude mogu se promijeniti bez prethodne najave i promijenjena ponuda ne utječe na prethodno napravljene narudžbe!

Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe. Prodavatelj posebno ističe da vizualni identitet proizvoda prikazan na fotografiji ne mora odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih Kupac vidi na zaslonu i sl.

Izjava o proizvodima

Trgovac jamči da će proizvod, ako se koristi pravilno i u skladu s priloženim uputama i/ili uputama danim u komunikaciji sa Kupcem, u jamstvenom roku pravilno funkcionirati. Jamstvo počinje danom kupovine.

Kupnjom proizvoda kupac izjavljuje da prihvaća uvjete poslovanja.

Navedene odredbe mogu biti promijenjene i važeći su/primjenjuju se uvjeti u trenutku naručivanja. Kupac je obvezan napraviti uvid u ažuriranja ovih uvjeta poslovanja.